שרובה מקרונה – תבשיל פסטה פיקנטי

שרובה מקרונה

שרובה מקרונה – תבשיל פסטה פיקנטי

על ידי 6 במאי 2015

שרובה מקרונה הוא תבשיל פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים חריפים שמקורו בטריפולי וכמו כל המאכלים הטריפוליטאים מדובר במעדן של ממש. מה שכיף בשרובה מקרונה זה שהוא תבשיל של ארוחה בסיר אחד. הרוטב והפסטה מתבשלים יחד ויוצרים תבשיל חריף וטעים במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • כמות : 4 מנות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • פורסים את הפלפלים החריפים לעיגולים (אם אתם מפחדים שיהיה חריף מדי - מוציאים את הגרעינים).
  • מחממים את שמן הזית בסיר עמוק
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והפלפלים החריפים ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף והפלפלים מתרככים.
  • מוסיפים את השום והפפריקה ומטגנים תוך ערבוב משהו כמו דקה.
  • מוסיפים את קוביות העגבניות עם כל הנוזלים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמלח ומערבבים.
  • מוסיפים את המים הרותחים ומביאים הכל לרתיחה.
  • מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
  • מבשלים על אש בינונית - נמוכה 15 דקות כשמדי פעם נותנים ערבוב.

זהו! מוכן!

אם רוצים - מזליפים כפית או 2 של מיץ לימון או שמפזרים גבינה צהובה מעל ומכניסים למיקרו לדקה וחצי להמסה.

מגישים בצלחת עמוקה עם הרבה רוטב ופלפלים חריפים. ובקבוק טבאסקו להעשרת החריפות.

 

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף