פיצה קראסט – מבצק עלים

פיצה מבצק עלים

פיצה קראסט – מבצק עלים

על ידי 1 במרץ 2015

רוצים פיצה טובה צ'יק צ'ק, שתראה מושקעת, שתהיה טעימה - אבל תחסוך לכם את עניין הכנת הבצק, ההתפחה וכל הבלאגן? פיצה מבצק עלים תעשה לכם את העבודה. פיצה מבצק עלים היא טעימה, עם בצק קריספי טעים במינימום עבודה ומקסימום טעם.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 2 פיצות גדולות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים רוטב לפיצה מהמתכון פה או משתמשים ברוטב פיצה מוכן.
  • מוודאים שבצק העלים הופשר כמו שצריך ופותחים חצי ממנו על משטח עבודה.
  • בעזרת מזלג עושים חורים על כל בצק העלים. לא כמו מצה - אבל שיהיו הרבה חורים קטנים.
  • מורחים רוטב פיצה בנדיבות ומשאירים ס"מ של שוליים.
  • מפזרים תוספות וגבינה צהובה מגורדת בנדיבות.
  • חוזרים על הפעולה עם החצי השני של בצק העלים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל20 דקות עד ששולי בצד העלים משחימים והפיצה נמסה.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף