לביבות קישואים ופרסה

לביבות פרסה וקישואים

לביבות קישואים ופרסה

על ידי 17 בנובמבר 2013

המתכון הזה של לביבות קישואים ופרסה נולד לי במקרה כשהכנתי קישואים ממולאים ונשארה לי כמות גדולה של הבפנים של הקישוא. בד"כ אני נפתר מהעודפים - אבל הפעם החלטתי להכין לביבות קישואים. אז הוספתי פרסה ותבלינים וטיגנתי לביבות קישואים ופרסה נהדרות כל כך - שהחלטתי להכין עוד ממולאים רק בשביל תירוץ להכין עוד סיבוב של לביבות קישואים ופרסה.

כמובן שלא חובה להכין ממולאים בשביל הלביבות הנהדרות האלו... אבל למה לא להנות משני העולמות?

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • כמות : 20 לביבות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מרוקנים את הקישואים בעזרת כפית פריזאית. את הקישוא עצמו אפשר למלא במה שרוצים. אנחנו צריכים רק את הבפנים.
  • מנקים את הפרסה וחותכים לטבעות גסות.
  • מכניסים הכל למעבד מזון - וטוחנים עד שהכל מתרסק לחלוטין לרסק אחיד.
  • ועכשיו החלק הכי חשוב: מעבירים את הרסק למסננת צפופה וסוחטים להכל את הצורה (אני לחצתי את הרסק עם לקקן) עד שכל הנוזלים יוצאים. חשוב לסחוט חזק חזק.
  • מעבירים את הרסק הסחוט לקערה, מוסיפים את הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים היטב עם כף. אם התערובת דלילה מדי - מוסיפים עוד קצת קמח.
  • מחממים שמן שטוח במחבת (בערך חצי ס"מ).
  • כשהשמן רותח לוקחים כף מהבלילה ומורידים למחבת.
  • ממלאים את המחבת בלביבות.
  • לאחר שהלביבה משחימה קלות מלמטה - הופכים אותן בעזרת מרית ומטגנים מצד שני עוד כמה דקות להשחמה קלה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים כמו שהן (אם מצליחים לשמור אותן מפני חמדנים) או עם שמנת חמוצה.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום