טבעות בצל מהירות

טבעות בצל מהירות

טבעות בצל מהירות

על ידי 29 בספטמבר 2014

רוצים תוספת מהירה ליד ההמבורגר או השניצל שלכם? טבעות בצל זריזות יענו לכם על הבקשה במהירות - חותכים, מצפים מטגנים - והכל בשיא המהירות. טבעות בצל מהירות הן תוספת טעימה ביותר שהולכת נפלא ליד כל ארוחה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 3 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצלים לפרוסות בעובי שלושת רבעי ס"מ - לא חייבים להפריד את הטבעות.
  • מכניסים את הפרוסות למים קפואים עם קרח ל4-5 דקות.
  • מכינים בקערה אחרת קמח, פפריקה מתוקה, מלח, אבקת שום ומעט אורגנו ומערבבים היטב.
  • מוציאים את הבצל מהמים ומנערים היטב.
  • מפרידים לטבעות (אחרי השהייה במים - ההפרדה תהיה הרבה יותר קלה כי הבצל מתכווץ קצת) ומכניסים לקערה עם הקמח את כל הבצל.
  • סוגרים את הקערה עם מכסה או צלחת - ומשקשקים היטב עד שכל הבצל מכוסה קמח ותבלינים - בגלל הלחות מהמים הקמח ידבק טוב.
  • מטגנים את הבצל בשמן עמוק ב180 מעלות ל3 דקות עד שהוא משחים יפה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

זהירות - ממכר!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף