הום פרייז בתנור

הום פרייז בתנור

הום פרייז בתנור

על ידי 3 בנובמבר 2014

הום פרייז זו התוספת הכי טעימה שיש. נקודה. עכשיו תוכלו להכין הום פרייז בתנור - כלומר לא רק טעים מאוד אלא גם קצת יותר בריא. בלי טיגון אלא הום פרייז בתנור. ואז נקבל הום פרייז פריך וטעים מאוד - והוא גם יהיה עם קצת פחות ייסורי מצפון.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה (זה לא חובה, סתם יותר אסתטי - אפשר גם להשאיר עם הקליפה אבל לשטוף היטב ולייבש טוב).
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות. חוצים באמצע לאורך, ואז כל חצי שוב לאורך - ואז חותכים ל3-4 קוביות גסות. לא יותר. שלא יהיו קטנים מדי.
  • חותכים את הבצל גס.
  • מקלפים את שיני השום ופורסים אותם לפרוסות לא דקות. משהו כמו 3-4 מ"מ כל פרוסה.
  • שמים את תפוחי האדמה, הבצל והשום בקערה.
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים את שמן הזית ומערבבים טוב טוב בידיים עד שהכל מצופה בתבלינים ושמן.
  • מחממים תנור ל190 מעלות על טורבו.
  • מסדרים את תפוחי האדמה השום והבצל על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים לאמצע התנור. חשוב שיהיה גם טורבו וגם תבנית באמצע התנור - כך החום יעטוף את כל המגש מכל הכיוונים.
  • מבשלים 35 דקות.
  • מוציאים, מעבירים לקערת הגשה יפה, שופכים מעל רוטב צ'ילי מתוק ומפזרים שומשום.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף