גובי מנצ'ורי – כרובית בתיבול חריף

גובי מנצ'ורי - כרובית בתיבול חריף

גובי מנצ'ורי – כרובית בתיבול חריף

על ידי 16 במרץ 2014

גובי מנצ'ורי זו כרובית מתובלת בחריפות טובה שמגיעה ממחוז מנצ'ורה בסין. על הכרובית הזו נאמר: היא חריפה שאי אפשר לאכול, וכל כך טעימה שאי אפשר להפסיק. גובי מנצ'ורי זו כרובית חריפה לאמיצים בלבד שקל להכין וממש כיף לאכול.

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרקים את הכרובים לפרחים נדיבים - כלומר לא קטנטנים.
  • מכניסים את הכרובית לסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי ועוד ס"מ.
  • מוסיפים את החומץ והמלח ומביאים לרתיחה.
  • נותנים לכרובית לרתוח 2-3 דקות ומכבים את האש.
  • מסננים את הכרובית מהמים ונותנים לה לטפטף את שאריות המים ולהתייבש.
  • בינתיים קוצצים את הבצל קטן קטן קטן וגם את הפלפל הסודני.
  • מערבבים יחד את הקמח, הקרנפלור והמים וטורפים במטרפה עד לקבלת מרקם נוזלי - סמיך מאוד.
  • מרתיחים את שמן הקנולה בסיר או בצ'יפסר.
  • כשהשמן רותח - טובלים מספר כרוביות בבלילה ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים 2-3 דקות עד שנהיה קרום לבן קשיח - ומוציאים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה עד שכל הכרוביות מטוגנות.
  • מחממים 2 כפות שמן קנולה.
  • מוסיפים את הבצל, הפלפל והשום הכתוש מטגנים דקה.
  • מוסיפים את הסויה, הקטשופ - וקורט מלח.
  • מערבבים קצת ומוסיפים חצי כוס מים.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות על אש קטנה.
  • שופכים את הרוטב על הכרוביות ומערבבים עם כף עץ בעדינות עד שכל הכרוביות מצופות ברוטב.

זהו! מוכן!

להגיש עם הרבה מים.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף