כנפיים ברוטב אסייתי בציפוי פרורי לחם בתנור

כנפיים בציפוי אסייתי פריך בתנור

כנפיים ברוטב אסייתי בציפוי פרורי לחם בתנור

על ידי 15 בפברואר 2016

גם כנפיים, גם ציפוי אסייתי, גם ציפוי פריך - וגם בתנור! כנפיים בציפוי אסייתי פריך בתנור הן כל כך טעימות שכדאי להכין כפול! הכנפיים עסיסיות ופשוט מושלמות - והשיא - נעשות בתנור ללא טיגון עם מינימום שמן.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם ל2 חלקים ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה צ'ילי מתוק, רוטב סויה, דבש ושום כתוש.
  • מערבבים היטב בידיים עד שהכל מצופה.
  • מרססים תבנית לתנור עם שוליים גבוהים במעט ספריי שמן.
  • מכינים קערה עם פרורי לחם
  • לוקחים כל כנף מתוך המשרה - מצפים בפרורי לחם ומסדרים על התבנית.
  • מזליפים מעט שמן זית על כל כנף (ממש הזלפות קמצניות)
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.
  • לאחר 25 דקות פותחים את התנור ובעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 20 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס