רצועות חזה עוף חמוץ מתוק עם ירקות

חזה עוף חמוץ מתוק

רצועות חזה עוף חמוץ מתוק עם ירקות

על ידי 16 בספטמבר 2013

רצועות חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק עם המון רוטב וירקות נהדרים. רצועות חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק זו מנה קלה להכנה ומאוד טעימה ומומלצת להכנה בכל עת.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
  • חותכים את הבצל לחצאי טבעות.
  • חותכים את הגזר לעיגולים דקים.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.
  • מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד.
  • מכניסים את חזה העוף לקערה ומפזרים עליו קורט מלח ושליש כוס קמח.
  • מערבבים היטב בידיים עד שכל רצועות חזה העוף מצופות היטב.
  • מחממים במחבת גדולה (או ווק) כף שמן עד שהוא רותח.
  • מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים תוך ערבוב (חזי העוף נוטים להידבק - תפרידו מבניהם) עם כף עץ. מטגנים אותם עד הזהבה.
  • מוציאים את חזי העוף המוזהבים לנייר סופג.
  • מוסיפים עוד כף שמן ומחממים שוב.
  • מוסיפים את השום הכתוש הבצל הפרוס ומקפיצים דקה.
  • מוסיפים את שאר הירקות החתוכים ומקפיצים עוד דקה.
  • שופכים פנימה את הרוטב.
  • מוסיפים את רצועות חזה העוף.
  • מערבבים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך (עניין של 3-4 דקות)

זהו! מוכן!

אפשר להגיש עם אורז לבן או נודלס - וגם לבד זה אחלה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף