קוביות חזה עוף בזיגוג חמוץ מתוק

קוביות חזה עוף בזיגוג חמוץ מתוק

קוביות חזה עוף בזיגוג חמוץ מתוק

על ידי 13 ביוני 2013

קוביות חזה עוף עסיסיות בזיגוג חמוץ מתוק. כל כך טעימות וקלות להכנה - שלא ברור למה אנחנו לא מכינים אותן כל יום. העוף לאחר השריה נשאר רך ועסיסי - ויחד עם הזיגוג מקבל טעם אסייתי חמוץ מתוק נפלא.

  • זמן הכנה : 1h 15 min
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות גסות (2 ס"מ בערך) ושמים בקערה.
  • מפזרים מלח ופלפל שחור על חזה העוף ומעסים בידיים את הנתחים שיהיו כולם מצופים.
  • שוברים פנימה את הביצה ומוסיפים את הקורנפלור ומעסים שוב בידיים שכל נתחי חזה העוף יהיו בתוך המשרה.
  • סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה. (אפשר בינתיים להתחיל להכין אורז לבן)
  • כמה דקות לפני שמוציאים את חזה העוף מהמקרר - מערבבים בקערה את כל חומרי הזיגוג טוב טוב עד שהם מתאחדים - שיהיה מוכן.
  • מחממים במחבת את שמן הקנולה.
  • כשהשמן חם - מכניסים למחבת את חזה העוף ומטגנים תוך הקפצה וערבוב - עד שהוא משנה את צבעו ומתחיל להשחים קלות.
  • שופכים פנימה את חומרי הזיגוג - מקפיצים ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים היטב.
  • ממשיכים להקפיץ ולטגן עוד 3 דקות עד שכל הרוטב מסמיך ומקבל גוון אדום בוהק וזוהר.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף