פרגיות במרינדה אסייתית

פרגיות במרינדה אסייתית

פרגיות במרינדה אסייתית

על ידי 9 באוגוסט 2015

פרגיות במרינדה אסייתית להכנה ביתית במחבת או על המנגל - קל ופשוט ובלי מאמץ. המרינדה מלאת טעמים, קצת מתוקה, קצת מלוחה וטיפל'ה חמוצה - בדיוק כמו שאוהבים במזרח הרחוק. פרגיות במרינדה אסייתית אלו פרגיות טעימות מאוד שנראות נפלא.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הפרגיות ופותחים להן את הקצה עם סכין חדה (מחדירים סכין לחלק העבה של הפרגית כמעט עד הסוף ופותחים).
  • חוצים כל נתח לחצי.
  • שמים את הפרגיות בקערה ומוסיפים את הקטשופ, הדבש, הסויה והשום הכתוש ומערבבים היטב.
  • סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות עד 4 שעות.
  • מחממים מחבת גדולה עם חצי ס"מ שמן קנולה.
  • כשהשמן חם מכניסים את הפרגיות למחבת (ומשאירים את הרוטב בקערה).
  • מטגנים 3-4 דקות עד שהפרגית משחימה מלמטה.
  • הופכים בעזרת מלקחיים - ושופכים פנימה את הורטב מהקערה.
  • ממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  • הופכים שוב ומטגנים עוד 3 דקות.
  • הופכים שוב ומטגנים עוד 2-3 דקות עד שכל הרוטב מסמיך.

זהו! מוכן.

מגישים עם אורז לבן או צ'יפס או תפוחי אדמה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף