כנפיים בריבת משמש

כנפיים בריבת משמש

כנפיים בריבת משמש

על ידי 5 באוגוסט 2015

מתכון קל ופשוט טעים לכנפיים חמוצות מתוקות - אבל בטעם קצת אחר. במקום לערבב רטבים - פשוט מקפיצים אותן בריבה או קונפיטורה של משמשים ומקבלים כנפיים שהן קלות להכנה והן פשוט מעדן.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו מים עד לכיסוי ועוד ס"מ.
  • מביאים את הסיר לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עוד 3 דקות.
  • מסננים את הכנפיים מהמים ומחכים שיתקררו לטמפ' החדר.
  • בינתיים מחממים שמן קנולה בסיר לטיגון עמוק.
  • מפזרים על הכנפיים את הקמח ומערבבים היטב כך שיהיו מכוסות קמח מכל הכיוונים.
  • מכניסים את הכנפיים לשמן הרותח ומטגנים 3 דקות.
  • בינתיים מערבבים בקערה את הריבה עם רבע כוס מים.
  • כשהכנפיים משחימות - מוציאים אותן לקערה.
  • מחממים מחבת גדולה עם קצת ספריי שמן.
  • כשהמחבת חמה - שופכים פנימה את ריבת המשמש.
  • כשהריבה מבעבעת (עניין של כמה שניות) מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים 2-3 דקות עד שכל הכנפיים מצופות בריבה.
  • מוציאים לקערת הגשה.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס