עוף בסגנון יפני עם סאקי

עוף בסגנון יפני עם סאקי

עוף בסגנון יפני עם סאקי

על ידי 23 בנובמבר 2014

עוף בסגנון יפני הוא עוף במרינדה טעימה במיוחד עם קשר חזק ליפן - במרינדה יש סאקי - יין אורז יפני עדין וטעים במיוחד יחד עם סויה, שמן שומשום ועוד דברים טובים. עוף בסגנון יפני עם סאקי הוא טעים, ריחני ופשוט מעדן.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • עושים חתכים על העוף (משהו כמו 2 חתכים חצי עמוקים שיחדרו את העור והבשר) זה יעזור לטעמים לחדור פנימה.
  • שמים את חלקי העוף בקערה.
  • מערבבים היטב את כל החומרים (חוץ מהעוף) בקערה אחרת.
  • שופכים שני שליש מהמשרה על העופות ומערבבים טוב טוב בידיים עד שכל העופות מכוסים ברוטב.
  • מסדרים את העופות בתבנית עם שוליים גבוהים כשהחתכים כלפי מעלה.
  • מכסים את התבנית עם נייר כסף.
  • מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל220 מעלות ל20 דקות.
  • לאחר 20 דקות - מורידים את נייר הכסף, ומברישים בעזרת מברשת את העופות עם שליש המרינדה שנשארה לנו.
  • מחזירים את העוף לתנור לעוד 20 דקות.
  • תוקעים מזלג באחד העופות - אם יוצאים מהחורים נוזלים - העוף מוכן ואפשר להוציא. אם לא - משאירים עוד 5 דקות ובודקים שוב.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז בסגנון אסייתי או סושי

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס