כנפיים ברוטב השטן – כנפיים בקרמל וסרירצ'ה

כנפיים ברוטב השטן

כנפיים ברוטב השטן – כנפיים בקרמל וסרירצ'ה

על ידי 20 בינואר 2015

כנפיים ברוטב השטן נקראות כך כי הן מבריקות ויפות מראה, ובביס הראשון הן מתוקות וטעימות - אבל בביס השני - מתגלה הסרירצ'ה במלוא כוחה והחריפות מתפרצת. כנפיים ברוטב השטן הן כנפיים ברוטב קרמל וסרירצ'ה - מתוק מבחוץ - לוהט מבפנים. דביק כמו שצריך. כנפיים אליפות.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן על העצם ל2 ומכניסים לסיר.
  • ממלאים מים בסיר עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עוד 5 דקות.
  • מסננים מהמים הרותחים ושמים בקערה ומחכים 2-3 להתקררות.
  • מוסיפים כף גדושה קמח ומערבבים היטב שהכנפיים יהיו מצופות.
  • מביאים שמן עמוק לרתיחה בסיר או צ'יפסר.
  • כשהשמן רותח - מכניסים את הכנפיים ל5 דקות עד להשחמה של הקמח ומוציאים לקערה.
  • בינתיים מערבבים בקערה את כל מרכיבי רוטב הסרירצ'ה.
  • במחבת גדולה עם ציפוי טפלון או משהו דומה (שיהיה קל לנקות... זה עסק דביק...) שופכים את הסוכר פנימה ומדליקים אש גבוהה.
  • מוסיפים 3 כפות מים ולא נוגעים ולא מערבבים עד שהסוכר משנה את צבעו לחום קרמלי.
  • מוסיפים את הרוטב והכנפיים ומתחילים לערבב ולהקפיץ עד שכל הכנפיים מצופות ברוטב ודביקות במיוחד.
  • מוציאים לקערה.

זהו! מוכן!

מגישים עם המון מגבונים...

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס