קציצות בשר וגזר

קציצות בשר וגזר

קציצות בשר וגזר

על ידי 13 בינואר 2015

קציצות הבשר הטובות ביותר שאכלתם - באחריות. קציצות בשר כל כך טעימות, רכות ומפנקות. הגזר יחד עם הבצל מעניקים לקציצה רכות ומתיקות ויחד עם טחינה טובה - מקבלים קציצות בשר שכולם יטרפו.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מגרדים בפומפיה את הגזרים והבצל.
  • מכניסים לקערה את כל החומרים (חוץ משמן הקנולה).
  • לשים טוב טוב בידיים עד שמקבלים תערובת אחידה ויציבה. מומלץ ללוש לפחות 2-3 דקות.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר ועם ידיים לחות מכינים קציצות. (עושים כדור פינג פונג ואז מועכים אותו קצת בידיים).
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה בגובה של קצת יותר מחצי ס"מ.
  • מכניסים את הקציצות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד להשחמה יפה - שיהיה מוכן גם מבפנים.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם טחינה איכותית

הדפסה

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף