5.1אלף 
הדפסה
רוטב עגבניות וקישואים
עוד שדרוג לרוטב הפומודורו הקלאסי. רוטב עגבניות עם קישואים הוא רוטב מעולה וטעים לשימוש בפסטות, לזניות ופשטידות ובכל מקום שבו צריך להשתמש ברוטב עגבניות טוב - ומחפשים לו טוויסט קטן. רוטב עגבניות וקישואים הוא רוטב עשיר, טעים ואיכותי.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- עגבניות מרוסקות - 400 גרם
- בצל - אחד
- שום כתוש - 2 שיניים
- קישואים - 2 יפים
- עלי בזיליקום - 5
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 3 כפות
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל קטן.
- חותכים את הקישואים לרצועות בעובי חצי ס"מ, ובאורך 2-3 ס"מ.
- מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
- כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהקישואים מתרככים ומתחילים להשחים קלות.
- מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עוד דקה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח והפלפל - ומביאים לרתיחה.
- חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים יחד עם חצי כוס מים.
- מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים עם פסטה מסוג פנה, ספירלי (ביסלי) או ספגטי ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.