6.5אלף 
הדפסה
רוטב טריאקי
הכנתם סושי, אפילו הכנתם כמה סוגים נהדרים - אבל כל מה שיש לכם להגיש איתו זה סויה ו-וואסאבי? אז הוספתם ספייסי מיונז - אבל מה עם טריאקי? עזבו אתכם מרוטב קנוי - הנה לפניכם רוטב מדהים של טריאקי ביתי באדיבותו הרבה של הסושי שף דניאל יחזקאל ממסעדת סושי לאירועים "נויה סושי"
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- ממרח תמרים - 250 גרם
- סויה - 250 מ''ל
- מירין - 250 מ''ל
- סוכר - 150 גרם
הוראות הכנה
- שמים בסיר את המירין, הסויה והסוכר.
- מביאים לרתיחה.
- מוסיפים את ממרח התמרים.
- ממשיכים לבשל על אש גבוהה תוך ערבוב עד שהתמרים והסוכר מתמוססים.
- מנמיכים את האש. בשלב הזה הסיר אמור להראות כאילו אתם מבשלים קפה.
- מבשלים רבע שעה על אש נמוכה.
זהו! מוכן! יש לכם רוטב טריאקי מדהים בקלי קלות.