מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב בלסמי מצומצם ביין אדום עם פטריות ובצל

רוטב בלסמי מצומצם ביין אדום עם פטריות ובצל

מאת אסף כהן
רוטב בלסמי מצומצם

רוטב בלסמי מצומצם ביין אדום עם פטריות ובצל

על ידי 8 באוגוסט 2013

רוטב בלסמי מצומצם עם יין אדום, פטריות ובצל - מעולה לתבשילי עוף ובשר. מוסיף צבע וטעם לכל תבשיל.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 50 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • פורסים את הבצל לחצאי עיגול.
  • מכניסים לסיר על אש גבוהה (אין צורך בשמן) ומבשלים תוך ערבוב בכף עץ עד שהבצל מתרכך והפטריות מפרישות את הנוזלים שלהן.
  • מוסיפים את היין, החומץ הבלסמי והסוכר ומערבבים טוב טוב.
  • מביאים לרתיחה.
  • מעבירים לאש בינונית נמוכה לחצי שעה - 40 דקות עד שהרוטב מצטמצם לחצי והופך לסמיך.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: