5אלף
הדפסה
רוטב בלסמי מצומצם ביין אדום עם פטריות ובצל
רוטב בלסמי מצומצם עם יין אדום, פטריות ובצל - מעולה לתבשילי עוף ובשר. מוסיף צבע וטעם לכל תבשיל.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 50 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- יין אדום - 2 כוסות
- חומץ בלסמי - 2 כוסות
- סוכר - כוס
- פטריות - סלסלה
- בצל סגול - אחד בינוני
הוראות הכנה
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- פורסים את הבצל לחצאי עיגול.
- מכניסים לסיר על אש גבוהה (אין צורך בשמן) ומבשלים תוך ערבוב בכף עץ עד שהבצל מתרכך והפטריות מפרישות את הנוזלים שלהן.
- מוסיפים את היין, החומץ הבלסמי והסוכר ומערבבים טוב טוב.
- מביאים לרתיחה.
- מעבירים לאש בינונית נמוכה לחצי שעה - 40 דקות עד שהרוטב מצטמצם לחצי והופך לסמיך.
זהו! מוכן!