פנקייק

מאת ויקה גורשטיין - בביוב
פנקייקים

פנקייק

על ידי 9 בפברואר 2014

פנקייק זו ארוחת הבוקר האולטימטיבית - טעימה, משביעה, מלאת אנרגיה ומשמחת במיוחד. פנקייק מתאים מאוד לשבת בבוקר - אבל האמינו לי - כל בוקר שווה לפתוח עם ערימת פנקייקים עם מייפל או סירופ שוקולד. ואפילו לארוחת ערב.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות
  • כמות : 40 פנקייקים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את כל החומרים בקערה וטורפים היטב עד לקבלת בלילה תפוחה ואוורירית.
  • מחממים מחבת רחבה עם ציפוי נונ-סטיק ומושחים בכמות קטנה מאוד של שמן.
  • מורידים את האש ללהבה בנונית.
  • בעזרת כף או מצקת קטנה יוצקים מהבלילה על המחבת - ומקפידים שהפנקייקים לא יגעו אחד בשני.
  • מטגנים עד שעל הצד החיצוני של הפנקייקים מופיעות בועות קטנות והשוליים משנים את הצבע – זה בדיוק הזמן להפוך.
  • הופכים בזהירות ומטגנים עוד כמה שניות ומורידים מהמחבת.
  • ממשיכים ככה עם כל הבלילה.

זהו! מוכן!

מגישים עם מייפל, סירופ שוקולד, תותים, פירות יער, קצפת או כל תוספת שמתחשק.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: