עוגת מייפל

מאת ויקה גורשטיין - בביוב

עוגת מייפל

על ידי 5 ביוני 2013

עוגת מייפל היא עוגה קלאסית, מתוקה וכמובן - טעימה מאוד מאוד. עוגת מייפל היא עוגה בחושה וקלה להכנה. מומלץ להשתמש במייפל אמיתי ולא בחיקויים. ההבדל בטעם הוא אדיר.

  • זמן הכנה : 7 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקציפים את הביצים עם הסוכר.
  • מוסיפים את שאר החומרים חוץ משקדים.
  • משמנים היטב בחמאה תבנית עגולה, רצוי קפיצית - ומפזרים את השקדים. חשוב להשתמש בתבנית בעלת ציפוי טפלון או קרמי כדי לחלץ בקלות את העוגה בסיום האפיה.
  • יוצקים את התערובת על השקדים ואופים בחום של 180 מעלות כ35 עד 40 דקות עד שהעוגה יציבה ובעלת צבע זהוב יפה.
  • בעודה חמה הופכים את העוגה על צלחת רחבה כך שהשקדים יהיו מלמעלה.
  • מערבבים 1/4 כוס מייפל עם 1/4 כוס מים רותחים ויוצקים על העוגה החמה.

זהו! מוכן.

מחכים שהעוגה תתקרר - ומגישים לאורחים.

בתאבון

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: