מתכונים קלים מתכונים צמחוניים חטיף צ'יפס דק דק דק

חטיף צ'יפס דק דק דק

מאת אסף כהן
חטיף צ'יפס

חטיף צ'יפס דק דק דק

על ידי 21 באפריל 2013

רוצים להכין חטיף צ'יפס בבית בקלי קלות? הנה המתכון לחטיף הצ'יפס האהוב שכולנו אוהבים. דק דק וטעים טעים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 7 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • בעזרת קולפן ירקות או קולפן על פומפיה, או מנדולינה דקה דקה דקה דקה - פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי מילימטר ומטה (הפרוסות צריכות להיות שקופות).
  • מחממים שמן עמוק.
  • מכניסיםפ פנימה את פרוסות תפוח האדמה כמות נאה בכל פעם.
  • מטגנים כמה דקות עד תחילת השחמה.
  • מוציאים לנייר סופג.
  • מפזרים מעט מלח לפי הטעם.

זהו! מוכן!

מגישים מול סרט טוב - או ככיבוד נחמד לאורחים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: