4.4אלף 
הדפסה
חטיף צ'יפס דק דק דק
רוצים להכין חטיף צ'יפס בבית בקלי קלות? הנה המתכון לחטיף הצ'יפס האהוב שכולנו אוהבים. דק דק וטעים טעים.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 7 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 3 גדולים
- מלח - לפי הטעם
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה.
- בעזרת קולפן ירקות או קולפן על פומפיה, או מנדולינה דקה דקה דקה דקה - פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי מילימטר ומטה (הפרוסות צריכות להיות שקופות).
- מחממים שמן עמוק.
- מכניסיםפ פנימה את פרוסות תפוח האדמה כמות נאה בכל פעם.
- מטגנים כמה דקות עד תחילת השחמה.
- מוציאים לנייר סופג.
- מפזרים מעט מלח לפי הטעם.
זהו! מוכן!
מגישים מול סרט טוב - או ככיבוד נחמד לאורחים.