5.1אלף 
הדפסה
תפוחי אדמה עם קישואים, פלפל אדום וכוסברה
תפוחי אדמה עם קישואים ופלפל אדום הם תוספת מעולה, צבעונית וטעימה לכל ארוחה. יחד עם השום והכוסברה הם הופכים לחגיגה של טעמים, צבעים וריחות נהדרים. מעולה כתוספת לארוחה בשרית או ארוחת דגים - וכמובן ליד סטייק עסיסי.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה קטנטנים - אלו שמיועדים למקרוגל בסופר - 750 גרם.
- פלפל אדום - 1 גדול
- קישואים - 2 בינוניים
- שיני שום - 5-6 שיניים
- כוסברה - רבע צרור
- מלח - לפי הטעם - אבל לא להתקמצן.
- פלפל שחור גרוס - הרבה
- פפריקה אדומה - כף
- שמן זית - רבע כוס
הוראות הכנה
- חותכים כל תפוח אדמה קטנטן לחצי.
- חותכים את הפלפל האדום לקוביות גסות.
- חותכים את הקישואים לקוביות גסות (עם הקליפה).
- מועכים את שיני השום מעט.
- קוצצים את עלי הכוסברה (בלי הגבעול).
- מכניסים הכל לקערה גדולה.
- מוסיפים את שאר התבלינים ושמן הזית.
- מערבבים בידיים טובטוב עד שהכל מצופה בתבלינים, השמן והכוסברה.
- מרפדים תבנית עם נייר אפיה ומסדרים את כל הירקות על התבנית בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל40 דקות.
זהו! מוכן!