3.8אלף 
הדפסה
תפוחי אדמה מתובלים עם פטריות בתנור
תוספת נהדרת לכל ארוחה. תפוחי אדמה פריכים ומתובלים עם פטריות טריות אפויות בתנור שמקבלות המון המון טעמים ומפיצות ריח משגע. תפוחי אדמה עם פטריות בתנור זו תוספת נהדרת לעוף, שניצלים ועוד ועוד...
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4
- פטריות - סלסלת פטריות - עדיף לא פטריות קטנות מדי ולא גדולות מדי
- חומץ בלסמי - כפית וחצי
- פפריקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 5 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ.
- מוסיפים את הפטריות בשלמותן
- מוסיפים את השאר המרכיבים ומערבבים היטב בידיים עד שהכל מצופה בשמן ותבלינים.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות לשעה שלמה.
זהו! מוכן!