4.4אלף 
הדפסה
תפוחי אדמה מטוגנים
אוהבים תפוחי אדמה מתובלים - אבל אין לכם סבלנות לחכות 40 דקות עד שיהיו מוכנים, ובטיגון כל הציפוי נופל ונשארים עם תפוחי אדמה תפלים? הנה הפתרון! תפוחי אדמה מתובלים בטיגון עמוק מעולם לא היו טעימים יותר. בזכות השמן והקמח - התיבול לא שוקע בתוך השמן ותפוח האדמה מקבל ציפוי קריספי מבחוץ ורכות נהדרת מפנים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4 - 5 בינוניים. לא קלופים.
- מלח - לפי הטעם (מומלץ ביד נדיבה)
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם (מומלץ ביד נדיבה)
- פפריקה - 2 כפות גדושות
- אבקת שום - כף
- קמח - 2 כפות גדושות
- שמן זית - 3 כפות
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- שוטפים את תפוחי האדמה משאריות אדמה ושאר ג'יפה, ומורידים כל מה שלא אוכלים (צ'ופצ'יקים וכו')
- חותכים כל תפוח אדמה לפרוסות בעובי חצי ס"מ - מוציאים את הקצוות. הן לא משתתפות.
- מניחים את כל הפרוסות בקערה - ומוסיפים את על התבלינים.
- מוסיפים את שמן הזית ועם הידיים מערבבים הכל עד שכל תפוחי האדמה מצופים.
- מפזרים את הקמח מעלה - ומעסים שוב את תפוחי האדמה עד שכולם מצופים יפה יפה בקמח.
- מכניסים בנגלות לשמן רותח (180 מעלות לפחות) ל- 8 דקות - עד שהם מקבלים גוון חום מט.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן. מומלץ להגיש עם מנת כנפיים, או לצד המבורגר או שניצלים טעימים.