מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תבשיל של דלעת קישוא וחומוס

תבשיל של דלעת קישוא וחומוס

מאת דבי עיזר
תבשיל דלעת קישואים וחומוס

תבשיל של דלעת קישוא וחומוס

על ידי 26 באוגוסט 2015

תבשיל דלעת עם קישואים, חומוס והמון דברים טובים זה בדיוק התבשיל שיסגור לכם רגעי רעב בבית. קל מאוד להכין, מאוד מאוד טעים ומשביע, אפשר לשמור כמה ימים במקרר - להוציא בעת הצורך ולאכול. תבשיל דלעת עם קישואים הוא מאוד טעים ומומלץ שתמיד יהיה בבית.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • מפרידים את הסלרי מהעלים וקוצצים את הגבעולים.
  • חותכים את הדלעת והקישואים לקוביות גסות - מומלץ לשלב קצת דלורית ושאר ירקות דלועים (שיהיה בערך קילו ירק).
  • מחממים בסיר 2 כפות שמן זית.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את גבעולי הסלרי הקצוצים ואת שן השום ומאדים עד לריכוך.
  • מוסיפים את הדלעת והקישואים ומאדים כשלוש דקות.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.
  • מוסיפים מים עד לכדי חצי גובה הירקות ומוסיפים את החומוס.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה עד שהירקות מתרככים.
  • מוסיפים את עלי הפטרוזיליה והסלרי ומכבים את האש.

זהו! מוכן!

אפשר להגיש כך כמו שזה - או להגיש על אורז.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: