5.4אלף 
הדפסה
שעועית צהובה ברוטב עגבניות
שעועית צהובה ברוטב עגבניות זו תוספת נהדרת שבאה מצויין ליד ארוחה בשרית עם מנה עיקרית כמו עוף או בקר. היא קלה להכנה ומאוד טעימה ומשלימה כל ארוחה.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שעועית צהובה - 400 גרם (חצי שקית מהקפואים הסופר)
- מלח - לפי הטעם
- רסק עגבניות - 100 גרם (קופסה קטנה)
- קטשופ - כף
- פפריקה אדומה - כף גדושה
- בהרט - כפית שטוחה
- מים - 2 כוסות
הוראות הכנה
- מביאים את המים לרתיחה בסיר.
- מוסיפים מעט מלח ואת השעועית הצהובה.
- מוסיפים רסק עגבניות, קטשופ, פפריקה אדומה, בהרט ועוד קצת מלח לפי הטעם.
- מביאים לרתיחה.
- מבשלים עד למידת הרכיכות הרצויה. אני אוהב את השעועית קראנצ'ית אז אני מבשל רק 10 דקות. מי שאוהב את השעועית ממש רכה - שיבשל יותר.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש על אורז לבן עם הרבה רוטב.