6.4אלף 
הדפסה
שעועית ירוקה בחמאה ושום
שעועית ירוקה פריכה מוקפצת ברוטב של חמאה ושום שמעניקים לה טעם וארומה פשוט נפלאים. שעועית ירוקה בחמאה ושום יכולה לשמש תוספת נהדרת לכל ארוחה, היא מוסיפה צבע, רעננות, טעם וריח נפלאים לכל המנות על השולחן.
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- ממיסים את החמאה במחבת עם כף שמן זית.
- כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים 30 שניות.
- מוסיפים את השעועית ומקפיצים 2-3 דקות עד שהשעועית מתרככת.
- מוסיפים את המלח ומקפיצים.
- מפזרים שומשום בנדיבות וממשיכים להקפיץ ולערבב.
- כשהשעועית ברמת הפריכות הרצויה לכם (אני אוהב אותה פריכה למדי) - מעבירים לקערת הגשה.
זהו! מוכן!