4.3אלף 
הדפסה
פתיתים אדומים
אין ילד במדינה הזו שלא אוהב פתיתים. אבל סתם פתיתים זה משעמם... כילד, אני זוכר שתמיד ביקשתי מאמא שלי להכין לשבת תוספת של פתיתים אדומים - לא משנה מה המנה העיקרית של אותה שבת... אז הנה לפניכם המתכון לפתיתים אדומים שירעננו לכם את הצלחת בטעם ובצבע נהדרים.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- פתיתים - 2 וחצי כוסות מהצורה האהובה עליכם.
- מים רותחים - 2 ושלושת רבעי כוס
- רסק עגבניות - 200 גרם (2 קופסאות קטנות)
- בצל - 1 בינוני
- מלח - לפי הטעם (לא להתקמצן)
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- פפריקה אדומה - לפי הטעם
- שמן קנולה - 3 כפות
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל.
- בסיר רחב ושטוח מחממים את השמן.
- מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך בחישה כ-2 דקות.
- מוסיפים את המים הרותחים, רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.
- מנמיכים את האש לבינונית נמוכה - וסוגרים חלקית את הסיר.
- מבשלים 7 דקות.
- פותחים, מערבבים, סוגרים שוב חלקית ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה.
- סוגרים את האש - פותחים את המכסה , מערבבים את הפתיתים בכף עץ שלא יהיו דבוקים אחד לשני - וסוגרים את המכסה ל3 דקות בלי אש.
זהו! מוכן!