פתיתים אדומים

מאת אסף כהן
פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

על ידי 10 באוקטובר 2013

אין ילד במדינה הזו שלא אוהב פתיתים. אבל סתם פתיתים זה משעמם... כילד, אני זוכר שתמיד ביקשתי מאמא שלי להכין לשבת תוספת של פתיתים אדומים - לא משנה מה המנה העיקרית של אותה שבת... אז הנה לפניכם המתכון לפתיתים אדומים שירעננו לכם את הצלחת בטעם ובצבע נהדרים.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • בסיר רחב ושטוח מחממים את השמן.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  • מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך בחישה כ-2 דקות.
  • מוסיפים את המים הרותחים, רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.
  • מנמיכים את האש לבינונית נמוכה - וסוגרים חלקית את הסיר.
  • מבשלים 7 דקות.
  • פותחים, מערבבים, סוגרים שוב חלקית ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה.
  • סוגרים את האש - פותחים את המכסה , מערבבים את הפתיתים בכף עץ שלא יהיו דבוקים אחד לשני - וסוגרים את המכסה ל3 דקות בלי אש.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: