5.2אלף
הדפסה
פטריות מתובלות בתנור
מחפשים תוספת נהדרת וקלה להכנה לארוחה? פטריות מתובלות בתנור הן פריכות, מלאות טעם וממש יפות וטעימות. פטריות המתובלות כל כך קל להכין והן כל כך עשירות וטעימות - שתגלו מהר מאוד שהן הופכות לתוספת קבועה בכל ארוחה.
פטריות מתובלות בתנור אפשר להכין כמה דקות לפני ההגשה ולהגיש חם - או להכין מראש ולהגיש קר. טעים כך או כך.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מחממים כף וחצי שמן זית במחבת קטנה.
- כשהשמן חם מניחים את הפטריות עם הראש למטה ומטגנים 30 שניות בדיוק - ומוציאים לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים - משאירים אותן על הראש.
- שמים בקערה רבע כוס שמן זית עם השום הכתוש, מיץ הלימון, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור - ומערבבים היטב עד שהם מתאחדים.
- שמים בערך כפית על של שמן זית מתובל על כל פטריה אם הפטריות גדולות - שמים קצת יותר ומוודאים שבכל כפית יש גם קצת שום ותבלינים.
- מפזרים קורט פרורי לחם מעל כל פטריה.
- מכניסים לתנור ב200 מעלות ל10 דקות.
זהו! מוכן!