3.8אלף
הדפסה
פטריות מוקפצות חריפות
תוספת מעולה לכל ארוחה או סתם כשרוצים משהו פיקנטי לנשנוש. פטריות מוקפצות ברוטב חריף שיבעיר לכם את הפה וישמח לכם את הבטן.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות - סלסלה
- בצל - חצי
- צ'ילי חריף - חצי כוס
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
- מחממים במחבת את שמן הקנולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהוא מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים דקה - עד שהפטריות מתרככות.
- מוסיפים את רוטב הצ'ילי החריף וממשיכים להקפיץ ולערבב 3-4 דקות עד שהכל מצופה ברוטב.
זהו! מוכן!