מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פטריות מוקפצות חריפות

פטריות מוקפצות חריפות

מאת אסף כהן
פטריות מוקפצות בצ'ילי חריף

פטריות מוקפצות חריפות

על ידי 8 באוקטובר 2015

תוספת מעולה לכל ארוחה או סתם כשרוצים משהו פיקנטי לנשנוש. פטריות מוקפצות ברוטב חריף שיבעיר לכם את הפה וישמח לכם את הבטן.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים במחבת את שמן הקנולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את הפטריות ומקפיצים דקה - עד שהפטריות מתרככות.
  • מוסיפים את רוטב הצ'ילי החריף וממשיכים להקפיץ ולערבב 3-4 דקות עד שהכל מצופה ברוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: