4.1אלף 
הדפסה
סלט של חורף
סלט חורפי של ירקות שורש עם עלים - טעים ומרענן ומלא בריאות. מורכב מכל הטוב של הטבע. הסלט צבעוני, טעים מאוד והולך נהדר ליד חמין ותבשילי הקדרה של החורף.
- זמן הכנה : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שומר - 2
- קולורבי - 2
- גזר - 1
- אפונה ירוקה - כוס
- כוסברה - צרור
- פטרוזיליה - צרור
- גרעיני רימון - מרימון שלם
- נבטים - חופן (נבטי חמניה, ברוקולי, צנונית או אלפלפא - אפשר את כולם יחד)
- עלי רוקט - 2 כוסות
- זרעי חמניה - חופן
- רוטב לסלט
- מיץ לימון - מלימון אחד
- תרכיז רימונים - כף
- שמן זית - רבע כוס
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- פורסים דק את השומר, הקולורבי והגזר.
- חולטים את האפונה במים רותחים ל2-3 דקות ומסננים.
- קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
- שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים.
זהו! מוכן. מגישים לצד תבשילי קדרה טובים.