4.1אלף
הדפסה
סלט פסטה עם ירקות מוקפצים, זיתים שחורים וצלפים
סלט פסטה כל כך טעים וכל כך נהדר שאתם חייבים להכין! סלט פסטה עם ירקות מוקפצים, טוויסט של זיתים שחורים וצלפים ששוברים את החמימות של הסלט. כל כך מרענן וכל כך טעים.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
- פסטה - עדיף ספירלי (ביסלי) עדיף ב3 צבעים
- קישוא - 1
- פלפל אדום - 1
- פלפל צהוב - 1
- זיתים שחורים - חופן
- צלפים - חופן
- בזיליקום טרי - 5-6 עלים
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את הקישואים והפלפלים לקוביות.
- מחממים במחבת 2 כפות שמן זית.
- מקפיצים את הקישואים והפלפלים במחבת עד שהם מתרככים.
- במקביל מרתיחים מים לפסטה.
- מבשלים את הפסטה למידת אל-דנטה לפי הוראות ההכנה.
- כשהיא מוכנה - מסננים ומקררים את הפסטה.
- חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
- מעבירים את כל המרכיבים לקערה - מוסיפים זיתים שחורים וצלפים.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס ומתבלים בשמן זית איכותי.
זהו! מוכן!