4.2אלף 
הדפסה
סלט פטריות חם פיקנטי
למי שמחפש סלט מיוחד להגשה שיפתיע את הטועמים - אנחנו ממליצים על סלט פטריות חם, פיקנטי וטעים במיוחד. הפטריות מוקפצות עם פלפל ושום ומקבלות ארומה נפלאה מהסויה ופיקנטיות טעימה מרוטב הטבסקו. סלט פטריות פיקנטי הוא סלט שיפתיע את בלוטות הטעם שלכם לטובה!
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות - סלסלה
- פלפל ירוק - 1 (לאמיצים במיוחד - פלפל חריף)
- שום כתוש - 2-5 תלוי כמה אתם אוהבים שום
- סויה - כף
- טבסקו - מספר טיפות - כחצי כפית
- חמאה - כף (אפשר שמן זית במקום)
- אורגנו - חצי כפית
- בזיליקום - חצי כפית
- זרעי כוסברה טחונה - חצי כפית (לא חובה)
- מים - חצי כוס
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את הפטריות לרבעים או שישיות (במקרה של פרטיות בשרניות במיוחד).
- קוצצים את הפלפלים (אם זה פלפל חריף - להשתדל שלא יכנסו גרעינים)
- ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
- כשהחמאה נמסה - מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים חצי דקה.
- מוסיפים את הפטריות ומליחים.
- מקפיצים ומטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב.
- מוסיפים את הסויה והטבסקו ומערבבים.
- כותשים פנימה את שיני השום ומטגנים תוך ערבוב עוד כדקה.
- מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה וסוגרים את המחבת.
- מבשלים על אש נמוכה 8-10 דקות כשכל 3 דקות פותחים ומערבבים מעט.
- מסירים את המכסה.
- מוסיפים פלפל שחור, אורגנו ובזיליקום.
- מבשלים עוד דקה שתיים להתאדות כל הנוזלים.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש מיד כדי שהפטריות ישארו פריכות ולא פלאפיות.
להגיש עם פרוסות לחם או על ברוסקטה.