מתכונים קלים מתכונים צמחוניים כרובית פיקנטית ברוטב עגבניות

כרובית פיקנטית ברוטב עגבניות

מאת אסף כהן
כרובית פיקנטית ברוטב עגבניותכרובית פיקנטית ברוטב עגבניות

כרובית פיקנטית ברוטב עגבניות

על ידי 15 במאי 2017

מחפשים תוספת לארוחה? נסו את הכרובית האדומה שלנו - היא כל כך טעימה שאי אפשר להפסיק לאכול. כרובית ברוטב עגבניות פיקנטית בקטנה שכל כך קל להכין והיא טעימה בטירוף!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הכרובית לפרחים.
  • קוצצים את העגבניות קטן קטן (אני השתמשתי בסלייסר)
  • מחממים את שמן הזית בסיר רחב
  • כשהשמן חם מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים 30 שניות.
  • מוסיפים את הכרוביות עם העגבניות.
  • מוסיפים את התבלינים, המלח והפלפל ומטגנים עוד 3-4 דק'.
  • מוסיפים את מיץ הלימון.
  • מערבבים את רסק העגבניות עם המים הרותחים ומוסיפים לסיר.
  • ממביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 10 דק' עם מכסה (כשמדי פעם מערבבים).
  • בינתיים מחממים תנור ל 190 מעלות.
  • מעבירים את הכל לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים ומכניסים לתנור לחצי שעה.

זהו! מוכן!

מעבירים את הכורבית (בלי העגבניות) לצלחת הגשה ומקשטים עם כוסברה קצוצה מלמעלה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: