מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ירקות מתובלים בתנור

ירקות מתובלים בתנור

מאת אסף כהן
ירקות מתובלים בתנור

ירקות מתובלים בתנור

על ידי 12 באוגוסט 2014

רוצים תוספת עשירה ומפנקת לארוחה שלכם? קלי קלות! ירקות מתובלים בתנור זו תוספת טעימה ופשוטה מאוד להכנה. התיבול של הירקות יחד עם שמן זית משובח יוצרים מעטפת נהדרת לירקות. הבישול הלא ארוך מדי שומר על הפריכות של הירקות המתובלים והטעם פשוט נהדר.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הגזרים וחותכים אותם ל4-5 חתיכות.
  • מקלפים את תפוחי האדמה, חוצים אותם לאורך וחותכים כל חצי ל6 קוביות.
  • חותכים את הפלפלים לקוביות גסות
  • מקלפים את הבצל וחותכים ואתו לקוביות גסות
  • שוטפים היטב את הפטריות.
  • מקלפים את השום (לקילוף שום במהירות - לחצו כאן) - ומועכים קלות את השיניים.
  • שמים את הכל בקערה.
  • מוסיפים את התבלינים ושמן הזית - ומערבבים היטב בידיים עד שכל הירקות מצופים תבלינים ושמן זית.
  • מסדרים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל40 דקות.

זהו! מוכן!

להכין מזלגות ולהתחיל לטרוף!

(ותאמינו או לא - טעים גם קר)

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: