ירקות בתיבול עדין בתנור

ירקות בתנור הם תוספת טעימה וקלה במיוחד שמתאימה כמעט לכל ארוחה. הירקות מקבלים תיבול עדין במיוחד ולא משתלט יחד עם שמן זית איכותי שעוטף אותן בהנאה - הכל נכנס לתנור והירקות יוצאים כל כך טעימים שצריך להזהר מאוד שלא לזלול הכל מהתבנית לפני הארוחה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל ס"מ-ס"מ וחצי - ושמים בקערה. את הבצל חותכים לשמיניות. לא לקוביות.
- מקלפים את שיני השום.
- שמים הכל בקערה - מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים הכל בידיים עד שכל הירקות מופים בשמן זית ותבלינים.
- מסדרים את הירקות על תבנית עם נייר אפיה - בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל45 דקות.
זהו! מוכן!