4.4אלף
הדפסה
ירקות בתיבול עדין בתנור
ירקות בתנור הם תוספת טעימה וקלה במיוחד שמתאימה כמעט לכל ארוחה. הירקות מקבלים תיבול עדין במיוחד ולא משתלט יחד עם שמן זית איכותי שעוטף אותן בהנאה - הכל נכנס לתנור והירקות יוצאים כל כך טעימים שצריך להזהר מאוד שלא לזלול הכל מהתבנית לפני הארוחה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל ס"מ-ס"מ וחצי - ושמים בקערה. את הבצל חותכים לשמיניות. לא לקוביות.
- מקלפים את שיני השום.
- שמים הכל בקערה - מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים הכל בידיים עד שכל הירקות מופים בשמן זית ותבלינים.
- מסדרים את הירקות על תבנית עם נייר אפיה - בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל45 דקות.
זהו! מוכן!