מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ירקות בתיבול עדין בתנור

ירקות בתיבול עדין בתנור

מאת אסף כהן
ירקות בתיבול עדין בתנור

ירקות בתיבול עדין בתנור

על ידי 2 במרץ 2016

ירקות בתנור הם תוספת טעימה וקלה במיוחד שמתאימה כמעט לכל ארוחה. הירקות מקבלים תיבול עדין במיוחד ולא משתלט יחד עם שמן זית איכותי שעוטף אותן בהנאה - הכל נכנס לתנור והירקות יוצאים כל כך טעימים שצריך להזהר מאוד שלא לזלול הכל מהתבנית לפני הארוחה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל ס"מ-ס"מ וחצי - ושמים בקערה. את הבצל חותכים לשמיניות. לא לקוביות.
  • מקלפים את שיני השום.
  • שמים הכל בקערה - מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים הכל בידיים עד שכל הירקות מופים בשמן זית ותבלינים.
  • מסדרים את הירקות על תבנית עם נייר אפיה - בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל45 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: