מתכונים קלים מתכונים צמחוניים טבעות בצל מהירות

טבעות בצל מהירות

מאת אסף כהן
טבעות בצל מהירות

טבעות בצל מהירות

על ידי 29 בספטמבר 2014

רוצים תוספת מהירה ליד ההמבורגר או השניצל שלכם? טבעות בצל זריזות יענו לכם על הבקשה במהירות - חותכים, מצפים מטגנים - והכל בשיא המהירות. טבעות בצל מהירות הן תוספת טעימה ביותר שהולכת נפלא ליד כל ארוחה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 3 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצלים לפרוסות בעובי שלושת רבעי ס"מ - לא חייבים להפריד את הטבעות.
  • מכניסים את הפרוסות למים קפואים עם קרח ל4-5 דקות.
  • מכינים בקערה אחרת קמח, פפריקה מתוקה, מלח, אבקת שום ומעט אורגנו ומערבבים היטב.
  • מוציאים את הבצל מהמים ומנערים היטב.
  • מפרידים לטבעות (אחרי השהייה במים - ההפרדה תהיה הרבה יותר קלה כי הבצל מתכווץ קצת) ומכניסים לקערה עם הקמח את כל הבצל.
  • סוגרים את הקערה עם מכסה או צלחת - ומשקשקים היטב עד שכל הבצל מכוסה קמח ותבלינים - בגלל הלחות מהמים הקמח ידבק טוב.
  • מטגנים את הבצל בשמן עמוק ב180 מעלות ל3 דקות עד שהוא משחים יפה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

זהירות - ממכר!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: