מתכונים קלים מתכונים צמחוניים טבעות בצל אפויות בתנור

טבעות בצל אפויות בתנור

מאת אסף כהן
טבעות בצל אפויות בתנור

טבעות בצל אפויות בתנור

על ידי 2 בדצמבר 2013

אוהבים טבעות בצל? לא אוהבים טיגונים? הנה טבעות בצל אפויות בתנור - במרינדת ברביקיו נהדרת. טבעות הבצל יוצאות פריכות וטעימות במיוחד. מצוין למי שאוהב טבעות בצל - אבל לא רוצה את נספחי השמן.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 12 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לפרוסות.
  • בקערה אחת מערבבים את הקמח, הביצים ורוטב הברביקיו.
  • שמים את פרורי הלחם בקערה נפרדת.
  • מכינים תבנית עם נייר אפייה
  • מטביעים את טבעות הבצל במרינדת הברביקיו - ומעבירים לקערת הפרורים.
  • מצפים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר האפייה.
  • כשכל הטבעות מצופות (אפשר לוותר על אלו שקטנות במיוחד) ומונחות באופן מסודר על נייר האפייה - מרססים את החלק העליון בספריי שמן.
  • מכניסים לתנור ב220 מעלות ל6 דקות.
  • מוציאים, הופכים את טבעות הבצל - מרססים שוב בספריי שמן ומחזירים לתנור לעוד 6 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק או צ'ילי חריף או קטשופ.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: