4.2אלף 
הדפסה
טבעות בצל אפויות בתנור
אוהבים טבעות בצל? לא אוהבים טיגונים? הנה טבעות בצל אפויות בתנור - במרינדת ברביקיו נהדרת. טבעות הבצל יוצאות פריכות וטעימות במיוחד. מצוין למי שאוהב טבעות בצל - אבל לא רוצה את נספחי השמן.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 12 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- פורסים את הבצל לפרוסות.
- בקערה אחת מערבבים את הקמח, הביצים ורוטב הברביקיו.
- שמים את פרורי הלחם בקערה נפרדת.
- מכינים תבנית עם נייר אפייה
- מטביעים את טבעות הבצל במרינדת הברביקיו - ומעבירים לקערת הפרורים.
- מצפים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר האפייה.
- כשכל הטבעות מצופות (אפשר לוותר על אלו שקטנות במיוחד) ומונחות באופן מסודר על נייר האפייה - מרססים את החלק העליון בספריי שמן.
- מכניסים לתנור ב220 מעלות ל6 דקות.
- מוציאים, הופכים את טבעות הבצל - מרססים שוב בספריי שמן ומחזירים לתנור לעוד 6 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'ילי מתוק או צ'ילי חריף או קטשופ.