מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ברוקולי בציפוי בסגנון קנטאקי

ברוקולי בציפוי בסגנון קנטאקי

מאת אסף כהן
ברוקולי מטוגן בציפוי פריך

ברוקולי בציפוי בסגנון קנטאקי

על ידי 28 ביוני 2015

רוצים לשדרג את הברוקולי שלכם? ברוקולי מטוגן בציפוי פריך בסגנון הכנפיים המפורסמות מקנטאקי מתובל וטעים במיוחד זה בדיוק מה שאתם מחפשים. הברוקולי עובר ציפוי כפול שיבטיח שכולו יהיה קריספי במיוחד. ברוקולי מטוגן בציפוי פריך מתאים לכל ארוחה, נשנוש או אירוח.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר עם כף מיץ לימון.
  • כשהמים רותחים מכניסים את הברוקולי פנימה ומביאים לרתיחה.
  • כשהמים רותחים שוב - מוציאים את הברוקולי מהמים למסננת ונותנים לו כמה דקות להתקרר ולטפטף את הנוזלים.
  • מערבבים בקערה את הקמח והתבלינים.
  • בקערה נוספת טורפיםביצה אחת.
  • מכינים צלחת ריקה לברוקולי המצופה.
  • זה הזמן להרתיח שמן לטיגון עמוק (לפחות 180 מעלות)
  • לוקחים כל פרח ברוקולי, טובלים בביצה ומוודאים שהוא מכוסה מכל הכיוונים - ואז מצפים בקמח ותבלינים ומניחים בצלחת הריקה - וחוזרים חלילה עד שנגמר הברוקולי.
  • טורפים עוד ביצה בקערה.
  • לוקחים את הברוקולים המצופים ושוב טובלים בביצה ומצפים בקמח - ומכניסים בזהירות לשמן העמוק.
  • מטגנים 3 דקות עד להשחמה נאה של הציפוי ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי חריף או מנשנשים ככה מהקערה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: