אורז עם ירקות

מאת יעל נתן-גולדשטיין
אורז עם ירקות

אורז עם ירקות

על ידי 29 באפריל 2013

מחפשים תוספת טעימה ופשוטה? אורז עם ירקות זו התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה - האורז צבעוני, מרענן ומאוד מאוד טעים ומוצלח.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את האורז ומייבשים.
  • מטגנים כפית שטוחה של שום כתוש בשמן קנולה
  • מוסיפים את האורז לטיגון עם השום. מטגנים כדקה.
  • מוסיפים את הירקות: פלפל אדום קצוץ, גזר גמדי, תירס ואפונה ומקפיצים עם השמן והאורז.
  • מוסיפים כוס ו3/4 מים רותחים וכפית מלח. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש למינימום ל18 דקות.
  • כאשר הזמן עובר והמים בסיר התאדון - מערבבים את האורז עם הירקות.
  • במחבת גדולה מחממים מעט שמן קנולה, ומקשקשים שלוש ביצים.
  • מוסיפים את הביצים המקושקשות לאורז.
  • לפני ההגשה, מפזרים מעל מעט עירית קצוצה.

זהו! מוכן!

בתאבון! מומלץ להגיש עם עוף מהתנור.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: