3.5אלף
הדפסה
אורז עם ירקות
מחפשים תוספת טעימה ופשוטה? אורז עם ירקות זו התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה - האורז צבעוני, מרענן ומאוד מאוד טעים ומוצלח.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- אורז לבן - כוס
- מים רותחים - 1 ושלושת רבעי כוס
- גזר גמדי - לפי הטעם
- שום כתוש - כפית שטוחה (שן אחת)
- פלפל אדום - 1 גדול
- עירית - לקישוט
- תירס - גרגרים משקית קפואה
- אפונה עדינה - משקית קפואה
- ביצים - 3
- מלח - כפית
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את האורז ומייבשים.
- מטגנים כפית שטוחה של שום כתוש בשמן קנולה
- מוסיפים את האורז לטיגון עם השום. מטגנים כדקה.
- מוסיפים את הירקות: פלפל אדום קצוץ, גזר גמדי, תירס ואפונה ומקפיצים עם השמן והאורז.
- מוסיפים כוס ו3/4 מים רותחים וכפית מלח. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש למינימום ל18 דקות.
- כאשר הזמן עובר והמים בסיר התאדון - מערבבים את האורז עם הירקות.
- במחבת גדולה מחממים מעט שמן קנולה, ומקשקשים שלוש ביצים.
- מוסיפים את הביצים המקושקשות לאורז.
- לפני ההגשה, מפזרים מעל מעט עירית קצוצה.
זהו! מוכן!
בתאבון! מומלץ להגיש עם עוף מהתנור.