5.6אלף 
הדפסה
אורז עם חביתה יפנית
אורז לבן עם תוספת טמאגו שזו בעצם חביתה יפנית. תוספת מעולה לכל ארוחה בין אם מגישים אוכל סיני או אוכל יפני - או כל ארוחה אחרת. החביתה היפנית היא מעט מתקתקה וכהה - ובאורז לבן יחד עם תוספת של בצל ירוק - מדובר בתוספת נהדרת.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מכינים את האורז על פי המתכון.
- בזמן שהאורז מתבשל מכינים את החביתה:
- טורפים את הביצה יחד עם הסויה והסוכר עד שהכל מתאחד.
- מחממים במחבת את השמן או החמאה.
- כשהם חמים - שופכים פנימה את תערובת הביצה.
- תוך כדי טיגון מערבבים עם כף עץ בלי הפסקה לקבלת ביצה מקושקשת.
- כשהביצה מוכנה מורידים מהאש.
- ממשיכים לקשקש עם כף העץ עד שכל הביצה נהיית פרורים גסים.
- קוצצים את בצל לעיגולים קטנטנים.
- כשהאורז מוכן מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצה ו90% מהבצל הירוק הקצוץ.
- מערבבים היטב - ומפזרים מעל את שאר הבצל שנשאר לקישוט.
זהו! מוכן!