4.3אלף
הדפסה
אגרול
מי לא אוהב אגרול? המאכל הסיני הקלאסי ששום מוקפץ לא שלם בלעדיו. אגרול הוא עלה בצק דק ממולא בירקות טעימים בתיבול עדין ומטוגן בשמן עמוק - האגרול יוצא קריספי, טעים וכמובן - קל להכנה.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
- כמות : 10-12 אגרולים
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הגזר לרצועות דקות. (מומלץ להיעזר בקולפן ג'וליינים) ואז חותכים את הרצועות שיהיו באורך של 3-4 ס"מ ושמים בקערה.
- חותכים גם את הכרוב לרצועות דקות בעובי של מילימטר - שניים ובאורך 3-4 ס"מ ומוסיפים לקערה.
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים לקערה גם את הנבטים, מלח, פלפל שחור ושמן שומשום ומערבבים היטב.
- בקערה קטנה שמים כף קמח ומוסיפים מעט מים ומערבבים עד שמקבלים מרק סמיך.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- פורסים עלה סיגר על משטח עבודה.
- מניחים חופן גדוש מהמלית 2 ס"מ מקצה עלה הסיגר.
- סוגרים את הצדדים של עלה הסיגר על המלית.
- מקפלים את הקצה על המלית ומגלגלים חצי סיבוב.
- מורחים בעזרת מברשת מתערובת הקמח והמים על השובל של עלה הסיגר - ומגלגלים עליו את הסיגר (מומלץ להיעזר בתמונות).
- מעבירים לשמן עמוק לטיגון של 5 דקות עד להשחמה נאה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
אפשר להגיש עם רוטב חמוץ מתוק או עם צ'ילי מתוק