אגרול בציפוי פריך

אגרול בציפוי פריך

אגרול בציפוי פריך

על ידי 1 באוקטובר 2013

מכירים אגרול? נו המעדן המגולגל עם הירקות בפנים. אז הנה השדרוג שיהפוך את האגרול לטירוף - אגרול בציפוי פריך. הוא קריספי, טעים ומפתיע וממש קל להכנה!

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 10 אגרולים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הפלפל לרצועות דקות.
  • חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
  • חותכים את הבצל לחצאי עיגולים דקים.
  • חותכים את הגזר לרצועות דקות.
  • חותכים את הקישוא לרצועות דקות - אבל בלי הליבה. להשאיר את החלק המגורען בחוץ.
  • שמים בקערה את כל הירקות החתוכים (מי ששם נבטים - מוסיף גם) ומערבבים יחד עם מלח, פלפל ושמן שומשום.
  • בקערה קטנה מערבבים קמח ומים עד שנהיית בלילה סמיכה.
  • לוקחים עלה סיגר ומניחים על משטח יבש.
  • לוקחים חופן מלית, סוחטים מהנוזלים ומניחים כ-2 ס"מ מתחילת עלה הסיגר.
  • לוקחים את קצה הסיגר ומכסים את המלית.
  • לוקחים את 2 הצדדים וסוגרים לאמצע - כך שהמלית סגורה מ-3 צדדים.
  • מגלגלים עד 2 ס"מ מהקצה.
  • מורחים מבלילת הקמח והמים - וסוגרים את האגרול.
  • מניחים את האגרול בצד על החלק הסגור.
  • חוזרים חלילה עד שנגמרים עלי הסיגר או המלית.
  • מכינים בקערה ביצה טרופה ובמשטח רחב מצע פרורי לחם.
  • טובלים כל אגרול בביצה מכל הצדדים ואז מגלגלים בפרורי הלחם ודואגים לצפות גם את הצדדים - ומניחים בצד.
  • חוזרים חלילה עד לציפוי כל האגרולים.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מטגנים את האגרולים בקבוצות קטנות - שלא יגעו אחד בשני בשמן.
  • מטגנים 4 דקות עד השחמה מוחלטת.
  • אם רואים שרק צד אחד מיטגן (כי לאגרולים יש נטיה לצוף על פני השמן) הופכים אותו באמצעות 2 כפות עץ ומכריחים אותו להשאר עם הפנים למטה ל2 דקות.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מגישים עם צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי או חמוץ מתוק.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף