אגרול בציפוי פריך

מכירים אגרול? נו המעדן המגולגל עם הירקות בפנים. אז הנה השדרוג שיהפוך את האגרול לטירוף - אגרול בציפוי פריך. הוא קריספי, טעים ומפתיע וממש קל להכנה!
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- כמות : 10 אגרולים
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הפלפל לרצועות דקות.
- חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
- חותכים את הבצל לחצאי עיגולים דקים.
- חותכים את הגזר לרצועות דקות.
- חותכים את הקישוא לרצועות דקות - אבל בלי הליבה. להשאיר את החלק המגורען בחוץ.
- שמים בקערה את כל הירקות החתוכים (מי ששם נבטים - מוסיף גם) ומערבבים יחד עם מלח, פלפל ושמן שומשום.
- בקערה קטנה מערבבים קמח ומים עד שנהיית בלילה סמיכה.
- לוקחים עלה סיגר ומניחים על משטח יבש.
- לוקחים חופן מלית, סוחטים מהנוזלים ומניחים כ-2 ס"מ מתחילת עלה הסיגר.
- לוקחים את קצה הסיגר ומכסים את המלית.
- לוקחים את 2 הצדדים וסוגרים לאמצע - כך שהמלית סגורה מ-3 צדדים.
- מגלגלים עד 2 ס"מ מהקצה.
- מורחים מבלילת הקמח והמים - וסוגרים את האגרול.
- מניחים את האגרול בצד על החלק הסגור.
- חוזרים חלילה עד שנגמרים עלי הסיגר או המלית.
- מכינים בקערה ביצה טרופה ובמשטח רחב מצע פרורי לחם.
- טובלים כל אגרול בביצה מכל הצדדים ואז מגלגלים בפרורי הלחם ודואגים לצפות גם את הצדדים - ומניחים בצד.
- חוזרים חלילה עד לציפוי כל האגרולים.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- מטגנים את האגרולים בקבוצות קטנות - שלא יגעו אחד בשני בשמן.
- מטגנים 4 דקות עד השחמה מוחלטת.
- אם רואים שרק צד אחד מיטגן (כי לאגרולים יש נטיה לצוף על פני השמן) הופכים אותו באמצעות 2 כפות עץ ומכריחים אותו להשאר עם הפנים למטה ל2 דקות.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מגישים עם צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי או חמוץ מתוק.