מתכונים קלים מתכוני עוף שניצל חרדל ודבש

שניצל חרדל ודבש

מאת אסף כהן
שניצל בחרדל ודבש

שניצל חרדל ודבש

על ידי 28 במאי 2013

נמאס מהשניצל הרגיל? הנה שניצל בחרדל ודבש פריך עם טוויסט עוקץ מתוק שיעשה לכם מה זה כיף על הלשון. שניצל בחרדל ודבש הוא לא חריף - אלא קצת מעקצץ בלשון וזה מה שהופך אותו לכל כך טעים - הדבש נותן מתיקות נעימה ויחד עם החרדל הסויה והשום - מקבלים שילוב טעמים שאי אפשר לעמוד בפניו.

  • זמן הכנה : 1h 05 min
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות עצמות ושומן.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות (ניתן גם לשטח אותו לשניצלים - איך שבא לכם)
  • בקערה גדולה מערבבים את הדבש, החרדל, הסויה והשום הכתוש.
  • מכניסים פנימה את נתחי חזה העוף - ולשים טוב טוב בידיים עד שכל הנתחים שקועים ברוטב.
  • סוגרים בניילון נצמד את הקערה - ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  • שמים פרורי לחם בצלחת עמוקה.
  • מוציאים כל נתח חזה עוף - ומצפים אותו בפרורי לחם מכל הצדדים.
  • מטגנים את השניצלים עד להשחמה (אפשר בשמן עמוק - אפשר במחבת - מה שנוח לכם)

זהו! מוכן!

מגישים עם חטיף צ'יפס, טבעות בצל או כל תוספת אחרת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: