4.6אלף
הדפסה
שניצל בציפוי שום וכוסברה
שדרגו את השניצל שלכם עם תוספת בריאות וטעם. שניצל בתוספת כוסברה ושום הוא שניצל טעים, מפתיע ומיוחד שיטרף על ידי ילדים ומבוגרים כאחד. שניצל בציפוי שום וכוסברה מקבל טעמים נפלאים, הוא קריספי וטוב ומומלץ לכל מי שרוצה להפוך את השניצלים לחגיגה של ממש.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מקלפים את ראש השום (איך מקלפים ראש שום ב20 שניות? לחצו כאן) וכותשים אותו לקערה.
- שוטפים היטב את צרור הכוסברה וקוצצים אותו היטב (אפשר להשתמש בקוצץ עשבים אבל לא במעבד מזון - שיראו עלים) מוסיפים לקערת השום - ומערבבים.
- בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם הפפריקה המלח והפלפל.
- בקערה שלישית טורפים את הביצים יחד עם החרדל עד לקבלת תערובת אחידה והחרדל לא בגוש.
- בקערה רביעית מערבבים יחד פרורי לחם ושומשום ביחס של 1:4 לטובת פרורי הלחם.
- את חזה העוף מנקים היטב משאריות עצמות ושומן, ופורסים אותו לשניצלים.
- דופקים את חזה העוף בעזרת פטיש שניצלים לקבלת נתח רחב ודק.
- מניחים כל נתח של חזה עוף על תערובת הכוסברה והשום ולוחצים אותו משני הצדדים - שידבקו היטב.
- מעבירים לקערת הקמח ומצפים משני הצדדים.
- טובלים בביצה.
- מצפים בפרורי לחם ושומשום ומניחים בצלחת.
- חוזרים על הפעולה עד שנגמרים הנתחים.
- מחממים חצי ס"מ שמן קנולה במחבת רחבה.
- כשהשמן רותח מכניסים את הנתחים ומטגנים כ4 דקות מכל צד (עד להשחמה) ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם טבעות בצל פיקנטיות או צ'יפס מתובל.