3.7אלף 
הדפסה
שניצלונים בציפוי שום וכוסברה
שניצלונים בציפוי שום וכוסברה מיועדים לילדים שמבינים קצת באוכל או למבוגרים שרוצים לגוון את השניצלים שלהם - ובכלל, למי שאוהב לנסות דברים מעניינים וטעימים ביותר. האמיצים יוסיפו הרבה שום, אלו שחוששים - ישימו קצת פחות אבל גם לאלו וגם לאלו מצפה חוויה מסעירה על הלשון.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- כמות : 20 שניצלונים
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים היטב את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
- חותכים את חזה העוף לרצועות דקות (ס"מ) וארוכות.
- מכינים 3 קערות:
- קערה ראשונה עם קמח, מלח ופלפל
- קערה שניה עם ביצים טרופות עם ממש מעט מים בשביל לדלל מעט את הביצה.
- קערה שלישית עם פרורי לחם, שום כתוש וכוסברה מעורבבים.
- מצפים את רצועות העוף בקמח, טובלים בביצה ומצפים בפרורי הלחם ומקפידים שידבקו גם השום והכוסברה.
- מטגנים במחבת או בשמן עמוק עד להזהבה.
זהו! מוכן!
מגישים לצד שעועית ירוקה עם פתיתים, תפוחי אדמה מתובלים, צ'יפס, טבעות בצל או כל תוספת אחרת.