מתכונים קלים מתכוני עוף שניצלונים בציפוי שום וכוסברה

שניצלונים בציפוי שום וכוסברה

מאת אסף כהן

שניצלונים בציפוי שום וכוסברה

על ידי 4 בפברואר 2013

שניצלונים בציפוי שום וכוסברה מיועדים לילדים שמבינים קצת באוכל או למבוגרים שרוצים לגוון את השניצלים שלהם - ובכלל, למי שאוהב לנסות דברים מעניינים וטעימים ביותר. האמיצים יוסיפו הרבה שום, אלו שחוששים - ישימו קצת פחות אבל גם לאלו וגם לאלו מצפה חוויה מסעירה על הלשון.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 20 שניצלונים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים היטב את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות דקות (ס"מ) וארוכות.
  • מכינים 3 קערות:
  • קערה ראשונה עם קמח, מלח ופלפל
  • קערה שניה עם ביצים טרופות עם ממש מעט מים בשביל לדלל מעט את הביצה.
  • קערה שלישית עם פרורי לחם, שום כתוש וכוסברה מעורבבים.
  • מצפים את רצועות העוף בקמח, טובלים בביצה ומצפים בפרורי הלחם ומקפידים שידבקו גם השום והכוסברה.
  • מטגנים במחבת או בשמן עמוק עד להזהבה.

זהו! מוכן!

מגישים לצד שעועית ירוקה עם פתיתים, תפוחי אדמה מתובלים, צ'יפס, טבעות בצל או כל תוספת אחרת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: