מתכונים קלים מתכוני עוף שניצלונים בטריאקי וחרדל

שניצלונים בטריאקי וחרדל

מאת אסף כהן
שניצלוני חרדל וטריאקי

שניצלונים בטריאקי וחרדל

על ידי 27 במרץ 2014

רוצים לרענן את השניצלונים שלכם? שניצלונים במרינדת חרדל וטריאקי הם בדיוק מה שאתם מחפשים. גם טעם נהדר, וגם על ידי המעטפת הכפולה - מקבלים שניצלונים פריכים וכל כך טעימים שפשוט תתבאסו כשהם יגמרו...

  • זמן הכנה : 7 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לנתחים (אני אוהב לחתוך לשניצלונים ולא לשניצלים גדולים) ושמים בקערה
  • מערבבים בקערה את החרדלים ורוטב הטריאקי.
  • שמים בקערה פרורי לחם.
  • שופכים לקערת השניצלים את תערובת הרטבים ולשים טוב טוב בידיים.
  • מי שרוצה - עוטף בניילון נצמד ומכניס ל3 שעות למקרר. זה ישבח את הטעמים בטירוף. מי שרוצה - ממשיך בתהליך - הטעם עדיין יהיה נהדר.
  • לוקחים את הנתחים המצופים ומצפים אותם בפרורי לחם ושמים בצד.
  • לוקחים 2 ביצים - שוברים לתוך הקערה שבה היה הרוטב של השניצלים ומערבבים טוב טוב.
  • ממלאים שוב את קערת הפרורים.
  • לוקחים את השניצלונים המצופים - טובלים שוב בביצה ומצפים שוב בפרורי לחם ושמים בצד. (אם נגמרת הביצה מוסיפים עוד).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ומתגנים את השניצלים בנגלות עד להשחמה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט טרי ותפוחי אדמה מתובלים

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: