4.2אלף
הדפסה
שניצלונים בטריאקי וחרדל
רוצים לרענן את השניצלונים שלכם? שניצלונים במרינדת חרדל וטריאקי הם בדיוק מה שאתם מחפשים. גם טעם נהדר, וגם על ידי המעטפת הכפולה - מקבלים שניצלונים פריכים וכל כך טעימים שפשוט תתבאסו כשהם יגמרו...
- זמן הכנה : 7 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1 שלם ללא עצמות
- חרדל דיז'ון חלק - 2 כפות
- טריקאי - 2 כפות
- חרדל דיז'ון גרגרים - כף
- ביצים - 3
- פרורי לחם - הרבה
- שמן קנולה - לטיגון
הוראות הכנה
- חותכים את חזה העוף לנתחים (אני אוהב לחתוך לשניצלונים ולא לשניצלים גדולים) ושמים בקערה
- מערבבים בקערה את החרדלים ורוטב הטריאקי.
- שמים בקערה פרורי לחם.
- שופכים לקערת השניצלים את תערובת הרטבים ולשים טוב טוב בידיים.
- מי שרוצה - עוטף בניילון נצמד ומכניס ל3 שעות למקרר. זה ישבח את הטעמים בטירוף. מי שרוצה - ממשיך בתהליך - הטעם עדיין יהיה נהדר.
- לוקחים את הנתחים המצופים ומצפים אותם בפרורי לחם ושמים בצד.
- לוקחים 2 ביצים - שוברים לתוך הקערה שבה היה הרוטב של השניצלים ומערבבים טוב טוב.
- ממלאים שוב את קערת הפרורים.
- לוקחים את השניצלונים המצופים - טובלים שוב בביצה ומצפים שוב בפרורי לחם ושמים בצד. (אם נגמרת הביצה מוסיפים עוד).
- מחממים שמן לטיגון עמוק ומתגנים את השניצלים בנגלות עד להשחמה.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם סלט טרי ותפוחי אדמה מתובלים