3.8אלף 
הדפסה
שבלולי שניצל ממולאים רוטב עגבניות
זה נראה מסובך, זה נראה מסורבל - אבל שבלולי שניצל ממולאים ברוטב עגבניות הם קלים להכנה, מיוחדים ומאוד מאוד טעימים. חזה העוף מגולגל יחד עם רוטב עגבניות קליל ומצופה בפרורי לחם מתובלים שנותנים לו קריספיות והכל מתאחד למעדן טעים שכולם יאהבו לאכול.
- זמן הכנה : 30 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - חצי קילו (אפשר לקנות כבר חזה עוף שחולק לשניצלים)
- לרוטב העגבניות
- רסק עגבניות - 100 גרם
- מים - 20 מ''ל
- אורגנו - כפית
- בזיליקום - כפית
- אבקת צ'ילי - חצי כפית
- מלח - קורט
- לציפוי
- קמח - חצי כוס
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- ביצים - 2
- פרורי לחם - לפי הצורך
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- שמים את כל מרכיבי רוטב העגבניות בקערה ומערבבים היטב.
- פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים (כל נתח חזה עוף פורסים ל2-3 נתחים)
- בעזרת פטיש שניצלים משטחים את הנתחים עוד יותר - אבל לא דק מדי. שלא יהיו שקופים או יקרעו.
- מורחים רוטב עגבניות על כל הנתח.
- מגלגלים את הנתח בצורה הדוקה לגליל.
- בעזרת סכין - חותכים את הנתח לנתחים באורך 1.5-2 ס"מ.
- מכינים 3 קערות: קערה עם קמח והתבלינים של הציפוי, קערה עם 2 ביצים טרופות וקערה עם פרורי לחם.
- לוקחים כל נתח מגולגל, מוודאים שהוא מהודק, מצפים בקמח ותבלינים, טובלים בביצה ומצפים בפרורי לחם - ומוציאים לצלחת.
- מחממים שמן עמוק בצ'יפסר או סיר קטן.
- כשהשמן רותח מכניסים את השניצלונים (לא את כולם - קבוצות קבוצות)
- מטגנים 5-6 דקות להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן! מגישים עם ירקות טריים, צ'יפס מתובל, מיונז ורטבים שונים נוספים.