8.2אלף
הדפסה
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב סויה וסילאן
מתכון פשוט וקל למנה כל כך טעימה של פרגיות עם פטריות טריות מוקפצות בסילאן עם סויה לשילוב טעמים מושלם. נתחי פרגיות מוקפצים בסילאן וסויה זו מנה שמתאימה לכל עת וטעימה לכולם.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל ביס.
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- פורסים את הבצל לחצאי פרוסות.
- מחממים 2 כפות שמן קנולה במחבה גדולה.
- כשהשמן חם מכניסים את הפרגיות ומטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב עד שהן לבנות מכל הכיוונים.
- מוציאים את הפרגיות לקערה נקיה.
- מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומחממים.
- כשהשמן חם מכניסים את הבצל ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים 3-4 דקות עד שהפטריות משחימות מעט.
- מוסיפים את הרטבים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- כשהכל מבעבע - מוסיפים את הפרגיות ומבשלים תוך ערבוב עוד 5 דקות עד שהפרגיות מוכנות.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן.