מתכונים קלים מתכוני עוף כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

מאת אסף כהן
כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטיתכדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

על ידי 18 בינואר 2016

כדורי עוף סיניים זו מנה טעימה ונהדרת וכל כך קלה להכנה - והפעם בגרסה הפיקנטית ועמוסת התבלינים שתעקוץ לכם את הלשון ותעשה לכם שמח בפה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים שמן לטיגון עמוק לרתיחה.
  • מנקים את חזה העוף מעצמות חותכים לקוביות בגודל ביס.
  • שמים את חזה העוף בקערה מוסיפים לקערה רבע כוס קמח.
  • מערבבים היטב שקוביות חזה העוף תהיינה מצופות.
  • בקערה נוספת מערבבים את שאר הקמח עם התבלינים.
  • מוסיפים את הביצים והמים והסרירצ'ה לקמח והתבלינים ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת מרקם סמיך.
  • כשהשמן רותח - טובלים את קוביות חזה העוף בבלילת הטמפורה, מוודאים שהוא מצופה מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים עד להשחמה (כ6-7 דקות) ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: